AMBAIXADORES

AMBAIXADORES

JUDIT MASCÓ

“Oxigen és molt més que un centre d’estètica i benestar. Per a mi, que ja fa més de 10 anys que hi vaig amb regularitat, és un lloc on em sento a gust. Sé que en arribar d’un llarg viatge o període intens de treball, estaran l’Estrella, la directora i ànima d’Oxigen i el seu equip esperant-me amb una bona proposta, sigui de massatge antiestrès o un massatge o drenatge limfàtic per a les meves cames.

La veritat és que sóc de les que pensa que els massatges i les cures d’un mateix no s’haurien de prendre com a grans luxes, sinó com a moments de trobar-se amb un mateix on afluixar el ritme de vida que portem, ens donarà una millor qualitat de vida i ens farà pujar l’autoestima. Sempre que em pregunten com ho faig per a compaginar treball i família, responc que és cuidant-me primer jo mateixa per a després donar el millor de mi a les meves filles, la meva parella i per descomptat a la feina. A més, perquè pensar que donar-se un massatge setmanal o quinzenal és un gran luxe?

Hi ha escrits que revelen que ja al 3.000 a.C s’utilitzaven els massatges a les antigues civilitzacions hindús, egípcies, xineses i més tard romanes i gregues, per alleujar migranyes, combatre símptomes d’esgotament, facilitar el part sense dolor o remeiar dolors. Així és que no és una ximpleria dels nostres temps, tot el contrari. Tinc clar que rebre un bon massatge és una de les accions més agradables i beneficioses que podem experimentar, tant per al cos com per a la ment . M’agrada dedicar-me temps a mi mateixa, tan escàs de vegades, i poder comptar amb Oxigen, és un regal que em faig sempre que ho necessito.”

AMBAIXADORES

VANESA LORENZO

“Les cures de l’ànima estan coberts per la meva família, els meus amics, la naturalesa, l’art, el ioga, l’esport… tot el que em fa sentir bé. La bellesa de la felicitat ve de dins i es veu per fora, però per a mi les cures del meu aspecte i el meu cos són també importants. Confio en la simbiosi de les meves rutines d’esport i ioga amb una bona alimentació i els tractaments del centre Oxigen a Barcelona.

Vaig conèixer a Estrella Pujol, l’ànima d’Oxigen, a través de la meva amiga Judit Mascó, qui em va parlar meravelles tant d’ella com del seu equip. A mesura que la vaig anar coneixent personalment, em vaig adonar que realment gaudeix cuidant la bellesa i el benestar dels seus clients amb el seu bon fer. El seu equip es preocupa de conèixer al detall les necessitats de cada persona i personalitzar els tractaments, podent confiar plenament en les seves expertes mans i en les seves propostes.

És un veritable regal poder comptar amb aquest centre prop de casa, a Barcelona. En Oxigen qualsevol tractament es converteix en un ritual, sense presses, prenent el temps necessari en cada pas, gaudint al màxim de manyagues i moments de tranquil·litat.”