EL CENTRE WELLNESS DE REFERÈNCIA

EL CENTRE

Oxigen és un dels centres de més prestigi de Barcelona i conegut en l’àmbit nacional. Està situat en el selecte barri de Sarrià i representa el lloc de referència d’homes i dones que desitgen millorar la seva imatge i trobar un moment de benestar.

En Oxigen no es pot determinar quants tractaments hi ha, perquè hi ha tants tractaments com persones acudeixen al centre. Cada client és tractat de manera individual i el seu cas s’estudia sempre globalment. Per a això, s’avalua en cada persona, la seva fisonomia, alimentació, hàbits i ritme de vida i sobre la base de totes les dades recopilades, es dissenya una dieta i un pla d’acció complet, amb un seguiment constant i mesurant sempre l’evolució i els resultats. Cada massatge, producte o aparell utilitzat tindrà la seva raó de ser. Perquè Oxigen entén perfectament que cada cos és i reacciona diferent.

Estrella ha sabut transmetre al seu personal el seu saber fer, la importància de la discreció i d’un tracte exquisit que ha aconseguit consolidar a Oxigen com el centre de referència per a diverses generacions.

Per tot això, Oxigen és un oasi de pau per a dones i homes. Un lloc on el temps es deté i l’important és estar i sentir-se bé amb un mateix. És el lloc on l’estrès desapareix i trobes a un equip humà altament qualificat que brinda seguretat i confiança.

Àmplies instal·lacions de 380 metres quadrats dividides en dues plantes vestides de colors neutres amb un disseny modern, sobri i elegant que ens indueix a respirar un aire pur i fresc, on el punt de trobada és la barra del bar que ofereix tes, infusions, fruita fresca i begudes, per a passar després a les àmplies cabines que continuen amb la línia del Centre i ens rep amb una llum tènue, música relaxant i lliteres impol·lutes que ens conviden a gaudir de cada tractament.