TRAJECTORIA

ESTRELLA PUJOL

Estrella Pujol, fundadora d’OXIGEN, fa més de 30 anys que es dedica a la bellesa i el benestar.

Des de molt jove sempre es va preocupar per l’estètica i la cura personal. Considera que el cos és el motor de la vida, i no entén com a vegades es cuiden més les coses materials que el mateix cos. A través dels anys ha pogut comprovar que les persones que no estan conformes amb la seva imatge perden seguretat, els canvia el caràcter i fins pot influir en la seva vida personal.

Estrella Pujol, fundadora d’OXIGEN, fa més de 30 anys que es dedica a la bellesa i el benestar.

Es van complir 45 anys des que Estrella va començar la seva vida professional treballant en Sanitat Pública com a diplomada en Infermeria; fins que la seva inquietud, curiositat i amor per l’estètica i la bellesa la va induir a especialitzar-se en Nutrició, Homeopatia i Teràpies Naturals entre altres titulacions, per a dedicar-se en cos i ànima a aquesta especialitat.

Honestedat i serietat professional són per a ella el codi deontològic al qual sempre ha estat fidel. “Mai prometo resultats per sobre de la realitat, això no seria honest” i és per això que sempre es va assegurar d’oferir un equip complet i especialitzat en cadascuna de les branques professionals que finalment convergeixen en la bellesa: metge especialitzat en medicina estètica; infermera; fisioterapeuta; osteòpata; terapeutes especialitzades en tractaments corporals i facials en contínua formació i el suport de la tecnologia més avantguardista.

SOTSDIRECTORA

PATRÍCIA CUENCA

Titulada en estètica, quiromassatge, reflexoteràpia podal i drenatge limfàtic, es va incorporar a l’equip de l’Estrella el 1998. Més endavant es va diplomar en Infermeria nºcol·legiada 050016, va estudiar Homeopatia seguit d’un Postgrau en Dietètica i Nutrició. També ha realitzat diversos cursos de Cosmetologia i Aparatologia a Espanya i Itàlia.

Els meus inicis van ser com esteticista però la meva inquietud i obstinació per ser una bona professional, em van portar a realitzar gran varietat de cursos per ampliar coneixements i formar-me

La tasca de la Patrícia a Oxigen se centra sobretot en els diagnòstics, la programació dels tractaments i el seu seguiment. Per a ella la satisfacció professional es dedueix de la satisfacció dels seus clients que, amb el temps, han arribat a confiar tant en ella com en la mateixa Estrella. Ser honesta, realista i no prometre resultats inassolibles, són també les seves senyes d’identitat.

Em sento molt afortunada per poder dedicar-me a una professió que m’apassiona. Mai estaré prou agraïda a l’Estrella de què hagi estat quelcom més que la meva mestra, transmetre’m els seus valors i contribuir a la meva formació com a professional i com a persona.